Novica

2.12.2016

Novinarska konferenca po evropskem tekmovanju v poklicnih spretnostih EuroSkills 2016Center RS za poklicno izobraževanje Vas vljudno vabi, da se udeležite novinarske konference, ki bo potekala dan po prihodu slovenske ekipe z mednarodnega tekmovanja Euroskills 2016

v torek, 6.12.2016, ob 11.00,

na Centru RS za poklicno izobraževanje, Kajuhova 32 U, 1000 Ljubljana,

sejna soba v II. nadstropju,


Tudi letos se je ekipa najboljših tekmovalcev odpravila na evropsko tekmovanje v poklicnih spretnostih EuroSkills 2016 //euroskills2016.com/en/, ki poteka od 1. do 3.12. v Gothenburgu, na Švedskem. Slovenski zmagovalci se z evropskimi kolegi preizkušajo v pohištvenem mizarstvu, stavbnem mizarstvu, kamnoseštvu, informatiki, slikopleskarstvu, cvetličarstvu, aranžerstvu, kuharstvu in strežbi. Njihove priprave in samo tekmovanje lahko spremljate na spletni strani www.mojaizbira.si in na Facebook profilu www.facebook.com/mojaizbira/. Na novinarski konferenci vam bomo predstavili tekmovalce in njihove uspehe na tekmovanju, temeljne ideje tekmovanja EuroSkills 2016 ter kariere nekaterih bivših tekmovalcev na teh tekmovanjih.

 

Prosimo vas, da nam udeležbo na novinarski konferenci in vnaprejšnja vprašanja sporočite Mihu Lovšinu na miha.lovsin@cpi.si.

Lep pozdrav, Miha Lovšin


                              


POMEMBNO: Dostop do Centra RS za poklicno izobraževanje je iz križišča Kajuhove ceste in Letališke ceste, podolgovata dvonadstropna stavba (fasada iz rdečih kamnitih plošč) pa se nahaja za bencinsko črpalko na Kajuhovi cesti (nasproti Bauhausa). Parkiranje je možno bodisi na parkirišču Bauhuasa ali na parkirišču pred Centrom RS za poklicno izobraževanje.