Novica

14.6.2017

NAČRTUJTE SODELOVANJE V PROGRAMU DVIG POKLICNIH KOMPETENC UČITELJEV ZA ŠOLSKO LETO 2017/18

Spoštovani učitelji in strokovni delavci!


Pozivamo vas, da načrtujete sodelovanje v programu Dvig poklicnih kompetenc učiteljev tudi že za novo šolsko leto, in sicer v mesecu septembru in oktobru!


Vaše prispele prijave v aktualnem Javnem razpisu bomo odpirali samo še 30. 6. 2017. Vaše vloge lahko pošljete do 12. ure tega dne, na elektronski naslov: vanja.meserko@cpi.si.

  • Program je namenjen učiteljem strokovnih modulov (strokovne teorije in praktičnega pouka) ter drugim strokovnim delavcem (organizatorji praktičnega izobraževanja, organizatorji praktičnega usposabljanja z delom) srednjih poklicnih in strokovnih šol.
  • Program se izvaja v obliki krožnega zaposlovanja, kar pomeni usposabljanje učitelja oz. strokovnega delavca pri delodajalcu in njegovo ustrezno nadomeščanje v šoli s strokovnjakom iz podjetja oz. brezposelno osebo.
  • Usposabljanje traja strnjeno 2 ali 4 mesece v izbranem podjetju, kjer ima učitelj možnost osvežiti obstoječa in pridobiti novih znanja, spretnosti in kompetence.
  • Na spodnji povezavi najdete izčrpnejše informacije o programu, Javnem razpisu ter razpisno dokumentacijo: http://www.cpi.si/mednarodno-sodelovanje/ess-mizs.aspx
  • Za kakršnakoli vprašanja smo na Centru RS za poklicno izobraževanje na voljo in vse zainteresirane vljudno vabimo, da pokličete Vanjo Meserko (01 58 64 262) za dodatna pojasnila v zvezi s programom.


V POLETNIH MESECIH BO OBJAVLJEN NOV JAVNI RAZPIS, KJER BO MOŽNA PRIJAVA ZA NASLEDNJA LETA. SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽBENIH OMREŽJIH (FB, Twitter) IN NAŠI SPLETNI STRANI.